lördag 5 juli 2014

Ciel étoilé

Egentligen är livet som en stjärnhimmel. Alltså med alla människor och liv som finns på jorden. Människorna är som stjärnornas på himmelen, alla betyder något. Alla finns där, är olika stora, lyser olika starkt men alla betyder lika mycket.  Försvinner någon så blir himmelen aldrig detsamma.  Alla ser olika ut, små eller stora skillnader.  De spelar ingen roll hur man ser ut eller vad man har för drömmar, alla är unika för de finns bara en av just dig. Ingen har rätt att hacka på någon för att den inte gillar samma sak eller ser likadan ut, de är så FEL.
Om en stjärna skulle försvinna från natthimmelen skulle den aldrig bli den samma, de skulle komma andra stjärnor men den skulle aldrig bli den samma som innan. De är samma sak med jorden, om en männiksa försvinner så blir den annorlunda.
Alla är lika varandra. Alla är lika byggda, samma inälvor, tankar och drömmar. Men drömmarna kan se annorlunda ut från människa till människa men alla har drömmar och alla har rätt till att ha precis vilken dröm man vill. Alla har lika stor chans att nå sina drömmar, bara man inte slutar att kämpa. De hade inte varit lika kul ifall alla såg likadana ut och hade samma drömmar. Ellerhur?
Vad andra än säger så kan jag lova dig, du är unik precis som du är.
Alla är underbara precis så som man är, men alla är lika i grunden men ser inte likadana ut utanpå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar